Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πλατεία Βελισσαρίου!


Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει πια κατακλύσει όλη την πόλη και ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει σε ένα χαρούμενο και γιορτινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει από τις 17 έως και τις 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία Βελισσαρίου.

 

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία χριστουγεννιάτικες κατασκευές διακόσμησης  αλλά και Χριστουγεννιάτικα  δώρα για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να προμηθευτείτε τα δώρα των γιορτών για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας στηρίζοντας την προσπάθεια του Οργανισμού και του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο με έδρα την πόλη της Λάρισας, να στηρίξει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Καθημερινή παρουσία στο Κιόσκι του Οργανισμού έχει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας.

 

Σήμερα το πρωί το Κιόσκι επισκέφτηκε το 29ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας στους μικρούς μαθητές του οποίου έγινε ενημέρωση για τις δράσεις του Οργανισμού.

 

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις ενισχύουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού που εδώ και 20 χρόνια στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας χαμόγελα!

 

Κάθε δώρο ένα Χαμόγελο!

 

Ωράριο λειτουργίας: Ώρες καταστημάτων

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηλέφωνο: 2410 560900, e-mail: thessalia@hamogelo.gr,  www.hamogelo.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης απο την 3η Δημοτική Κοινότητα
Επόμενο άρθρο Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό