Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης απο την 3η Δημοτική Κοινότητα


Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, συγκεντρώνει η 3η Δημοτική Κοινότητας Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων

 

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της 3ης Δημοτικής κοινότητας, αναφέρονται τα εξής:

 

 

Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσπαθεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες μεγάλης μερίδας συμπολιτών που έχει επηρεαστεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, η οποία πλήττει την χώρα μας. Για το λόγο αυτό συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση τους από τους Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

 

Ελπίζουμε, να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας τα απαραίτητα αγαθά για τις ημέρες των γιορτών.

 

Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη  22, 23 και 24 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου. Τις πρωινές ώρες και από τις 10π.μ.  εως τη 1  μ.μ. στα γραφεία της 3ης Δημοτικής Κοινότητας– 2ο όροφος  και τις απογευματινές ώρες ( 5 – 7 μ.μ.) στο ίδιο κτίριο, στο χώρο του ΚΑΠΗ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα από τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας για τα γεωργικά φάρμακα
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πλατεία Βελισσαρίου!