Οι θέσεις μας για την προτιθέμενη αγοραπωλησία της ΑΕΛ


Οι θέσεις μας  για την προτιθέμενη  αγοραπωλησία  της ΑΕΛ από  το σημερινό μεγαλομέτοχο είναι η θέληση των  δύο υπογραφόντων συλλόγων ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και  μίας ακόμα οργάνωσης όπως εκφράζεται δια του Γιώργου Μπαρτζώκη για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΑΕΛ από αυτούς που τις κατέχουν σε τιμή που θα καθοριστεί μετά από συναντήσεις που θα οριστούν μεταξύ μας. Θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι ποσά που συζητιούνται θα πρέπει να δικαιολογούνται  τόσο την ενεργητική θέση της ομάδας όσο και από τις παθητικές της υποχρεώσεις και για αυτό είναι συζητήσιμες από εμάς.

Θέση μας είναι την  ΑΕΛ  να διοικεί ένας ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ που ζει και εργάζεται στην πόλη μας και που συμμετέχει κοινωνικά  στους αγώνες της πόλης μας, της ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο φίλαθλος κόσμος δεν θα δεχτεί αχυρανθρώπους και μπροστινούς, η ομάδα χρειάζεται πραγματική αλλαγή νοοτροπίας.

 Τονίζουμε ιδιαίτερα όμως ότι η πώληση της ομάδας με επιχειρηματικούς όρους μας βρίσκει παντελώς αντίθετους, η άσκηση της επιχειρηματικής ιδιωτικής δράσης τα τελευταία 10 έτη μας οδήγησε στην έλλειψη αξιοπιστίας, στην χαμηλή επίδοση της ΑΕΛ και μας έκλεισε στην εσωτερική αντιπαλότητα των κάθε είδους και φιλοσοφίας παραγόντων της.

Η δική μας φιλοσοφία και λόγω του γεγονότος της ύπαρξης μας ως οργανώσεων που παλεύουν για τα δίκαια των ανήμπορων δανειοληπτών της πόλης μας όσο και της ανάδειξης της ιστορικής κουλτούρας της Λάρισάς μας είναι τελείως αντίθετη με το επιχειρηματικό μοντέλο που αναπτύχτηκε τελευταία.

Η οργανωτική επικέντρωση μας  για την ΑΕΛ θα είναι

1)η εν τοις πράγμαση είσοδο των ποδοσφαιριστών μας με δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβουλίου των 11 συμβούλων όπως θα τροποποιηθεί

2) Η ενίσχυση του  ποδοσφαιρικού δυναμικού με Έλληνες  παίκτες από την τοπική κοινωνία και να ξαναγεννηθεί η ΑΕΛ από τη αρχή .

3) Η συμφωνία της με την εταιρία γήπεδο ΑΕ  για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου AEL FC Arena για τα παιγνίδια της ομάδας  μας.

 4) Η θέσπιση ελεύθερης εισόδου  των φίλαθλων της ΑΕΛ σε επιλεγμένους αγώνες που θα έχουν ειδικό βάρος επιτυχίας αναζωογόνησης της ομάδας μας.

5)την συμμετοχή στο νέο διοικητικό συμβούλιο με τρεις θέσεις εκπροσώπων των εν ενεργεία συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΛ.

6) Τέλος την  θέσπιση γενικού γραμματέα της θέση που θα καταλάβει αθλητικογράφος της πόλης μας.

Για την εκπλήρωση των ανωτέρω στόχων μας και για να δούμε εμπράγματο το ενδιαφέρον για την πώληση της αγαπημένης μας ομάδας από την σημερινή διοίκηση,

ζητούμε μία δημοκρατική ψηφοφορία του συνόλου των φιλάθλων της ΑΕΛ που θα προσέλθουν στο γήπεδο του Αλκαζάρ σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα  και πάντως όχι πέρα από το τέλος του Ιανουαρίου του 2015, όπου θα ψηφίσουν τον αγοραστή της αρεσκείας τους βάζοντας ο καθένας και η καθεμία τα κριτήρια επιλογής της ψήφου τους.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες στην Αγιά
Επόμενο άρθρο Προβλήματα με το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα