Τον αρχηγό ατα αντ. Ατματζάκη επισκέφθηκε ο κ. Αγοραστός


 -«Ως συντεταγμένη Πολιτεία και ως κοινωνία οφείλουμε να στεκόμαστε έμπρακτα  στο πλευρό του Έλληνα Αεροπόρου και της οικογένειάς του», δήλωσε

 Με αίσθημα «τιμής και σεβασμού στο μεγαλείο του Έλληνα Αεροπόρου», όπως χαρακτηριστικά είπε, ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε σήμερα το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και συναντήθηκε με τον αρχηγό ΑΤΑ, αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνη Ατματζάκη.

Ο κ. Κ. Αγοραστός παρακάλεσε τον αρχηγό ΑΤΑ να μεταφέρει σε όλους τους Έλληνες Αεροπόρους «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης σύμπαντος του Ελληνικού  λαού και ιδίως των Θεσσαλών για την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Η αφοσίωση των Ελλήνων Αεροπόρων  στην πατρίδα και η αυτοθυσία με την οποία την υπηρετούν υπερβαίνοντας πολλές φορές τα όρια του Ανθρώπου, μας γεμίζουν όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια. Ταυτόχρονα, όμως, μας υπενθυμίζουν ότι οφείλουμε όλοι μας, ως συντεταγμένη Πολιτεία και ως κοινωνία, να στεκόμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά στο πλευρό του Έλληνα Αεροπόρου και της οικογένειάς του», υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Στη συνάντηση ο κ. Κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την αποστολή του ΑΤΑ, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε γενικότερα θέματα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους υπηρετούντες σ’ αυτές.

δεν υπάρχουν περισσότερα
Επόμενο άρθρο Ξεκινήσανε οι εγγραφές στο ελέυθερο εργαστήρι