Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων


Mουσικοχορευτική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με θέμα «Υψώνουμε τοίχο ενάντια στη φτώχεια» διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που αποτελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Δημοτικό Λαχανόκηπο, την Τράπεζα Χρόνου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης, έχοντας ως στόχο τη συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυσή των απόρων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτές.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στη Φτώχεια που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 17 Οκτωβρίου εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και ιδιώτες της πόλης μας  θα ενημερώσουν το κοινό για θέματα υγείας και για εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας και θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους με χειροτεχνίες, κατασκευές και κλόουν αλλά και με παιχνίδια δεξιοτεχνίας βγαλμένα από τη ζωή των προσκόπων. Παράλληλα, σχολές χορού και χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, το ΚΕΛΕ, ο ΜΕΣ Θετταλός, η Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου χορού Μαρία Δαλαμάγκατο Dance Club, το Independance, η Let’s Dance και η Real Dance υπόσχονται ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα που θα ξεσηκώσει και θα συγκινήσει όσους επιλέξουν να παρευρεθούν! Η κεντρική πλατεία αναμένεται να γεμίσει με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, χορούς, πολύ κέφι και άφθονη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Σήμα κατατεθέν της βραδιάς που θα κάνει την ειδοποιό διαφορά θα αποτελέσει ο “τοίχος” που θα  στηθεί και ουσιαστικά θα παρακινεί τους θεατές να γράψουν τι σημαίνει για αυτούς η έννοια της “φτώχειας” και να εκφράσουν με μια λέξη, ένα σκίτσο και ό,τι άλλο επιθυμούν τι συναισθήματα τους δημιουργεί.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου πάρτε τους φίλους σας και πράγματα που σας περισσεύουν και ελάτε να γνωρίσετε τη μαγεία του χορού και να γίνετε μέλη της μεγάλης παρέας μας συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής αλληλεγγύης και διδάσκοντας τη σημασία της αλληλοβοήθειας.

Ραντεβού στην Πλατεία!

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του πρόεδρου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκειακών τάξεων Καλλιθέας Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας στον Δήμαρχο Κιλελέρ