Η πρώτη υποχώρηση της δημοτικής αρχής – Ναι στο μεγάλο παζάρι


Το Μεγάλο παζάρι της Λάρισας θα λειτουργήσει. Αυτό όμως σήμερα είναι η είδηση και όλα τα τοπικά μέσα πρέπει να αναφέρουν ειδικά στα πρωτοσέλιδα τους. Η πρώτη μεγάλη υποχώρηση της νέας δημοτικής αρχής που απέκρουσε πρίμα και αναίρεσε τα λεγόμενά της μπροστά στο εμφανές κερδοφόρο αποτέλεσμα για τα οικονομικά του Δήμου Λαρισαίων. Πραγματοποιείται σήμερα κανονικά το μεγάλο παζάρι με τους ίδιους ακριβώς όρους και προϋποθέσεις και τις ίδιες οικονομικές απολαβές , αφαιρώντας από το εσωτερικό της παράταξης τους τον αντίλογο. Ξέχασαν δε οι κύριοι τις προεκλογικές εξαγγελίες τους , έγραψαν στα παλιά υποδήματα τους τις επιτροπές τους που συναποφάσισαν προ των εκλογών την κατάργηση του παζαριού και έβαλαν στη γωνιά τους συνδικαλιστάδες του εμπορικού κατεστημένου των μεγαλεμπόρων της πόλης που ζητούν εδώ και χρόνια την κατάργηση του.
Μα ξέρουν αλήθεια ότι το παζάρι έχει ιστορία 150 ετών, ιστορία μάλιστα που προβάλετε σ’ ένα πολύ όμορφο DVD του Δήμου Λαρισαίων που έχει προωθηθεί σ’ όλους τους δήμους και περιφέρειες της χώρας καθώς και στις πρεσβείες του εξωτερικού, μέσα εκεί αναφέρει ο επικεφαλής μας και άλλοι παράγοντες την ιστορία του. Ξέρουν αλήθεια ότι αποτελεί μέγιστο γεγονός κοινωνικής προβολής της πόλης μας, ξέρουν ότι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας το περιμένουν με λαχτάρα. Τα δε οικονομικά στοιχεία του δείχνουν ότι και φέτος θα είναι πολύ κερδοφόρο για το Δήμο μας , θα φέρει πολύ νέο κόσμο προς τη πόλη μας από τις γύρω περιοχές της ευρύτερης Θεσσαλίας και θα δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας στη σημερινή κατήφεια μας.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της παράταξης μας «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ» επιθυμεί στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ από τις 23 έως 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ διάρκεια 8 ημερών κάθε χρόνο για ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ θα ανήκει στο ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ και θα υπάρχουν ειδικά εκπτωτικά προνόμια για ΟΛΟΥΣ τους Λαρισαίους δημότες ( ΕΜΠΟΡΟΥΣ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗΣ»

Προηγούμενο άρθρο Νέα Συμφωνία της Πειραιώς για Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με την «Γαλακτοβιομηχανία “ΟΛΥΜΠΟΣ”
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κολλάτου-Κουκουλόπουλου για καταρροϊκό, ρωσικό εμπάργκο και φράγμα Πουρναρίου-Αμπελακίων