Αγιασμός με αποχή και στάσεις εργασίας


 Με τις ευχές της Εκκλησίας και σε κλίμα αποχής των δικηγόρων και στάσης εργασίας των εργαζομένων, ξεκίνησε χθες το νέο δικαστικό έτος στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας.

 Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος τέλεσε τον αγιασμό και στην ομιλία του υπογράμμισε και τα εξής: Η δικαιοσύνη είναι δύναμη και αισθανόμαστε υποχρεωμένοι ως Εκκλησία του Χριστού, που υπηρετείτε τη δικαιοσύνη. Όσοι την υπηρετούν, είναι πρόσωπα καθαγιασμένα. Εμείς σας έχουμε πράγματι εις έπαινο και το λέμε ανυποκρίτως.

Ευχές για τη νέα δικαστική χρονιά απεύθυνε και ο νέος προϊστάμενος του Εφετείου Λάρισας πρόεδρος εφετών κ. Κων. Παπασταματίου και στην τελετή ήταν επίσης παρόντες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών εισαγγελέας εφετών κ. Δημ. Παπαγεωργίου, η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας πρόεδρος πρωτοδικών κ. Βαρβάρα Πάπαρη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Στυλ. Κωσταρέλλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Φιλ. Σαμαράς, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Ι. Κατσανούλης, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Η στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων συνεχίζεται και σήμερα τις ώρες 7.30 έως 10.30.

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση στον Κώστα Αγοραστό για «επιβολή φόρων»!
Επόμενο άρθρο Ζήτησαν Περισσότερους Παιδικούς Σταθμούς και πρόσληψη εργαζομένων