Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της Ρένας Καραλαριώτου


Στις 21:00 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 2 Μαΐου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία, η επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους του Συνδυασμού.
Αμέσως μετά την παρουσίαση των υποψηφίων, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού, που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 19.
«Το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, παρουσιάζουμε τα στελέχη τους συνδυασμού μας και ταυτόχρονα εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο. Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε στους πολίτες τους ανθρώπους μαζί με τους οποίους δίνουμε καθημερινά τη μάχη για τις εκλογές σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Είναι οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την ίδια αγάπη και μαζί θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και μια Νέα Αρχή για τη Λάρισα την επομένη των εκλογών.» σημείωσε η κ. Ρένα Καραλαριώτου ανακοινώνοντας τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο… «τραπέζι» λύσεις για τους καφετεριούχους
Επόμενο άρθρο Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Οικολογικής Θεσσαλίας