1ο Φεστιβάλ Χειροποίητης τέχνης στη Λάρισα


 Η ένωση χειροτεχνών/καλλιτεχνών «ΧΡΩΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟ»  οργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Χειροποίητης τέχνης στην πόλη της Λάρισας. Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Απριλίου στο Mosh Pit Booze Bar, Κουμουνδούρου 16 στο κέντρο της πόλης.
Μετά από τρεις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου, η ομάδα επεκτείνεται ως τη Λάρισα.  Στόχος μας είναι  η προώθηση της  χειροτεχνίας , η κοινοποίηση της κουλτούρας της ιδιόχειρης έκφρασης,  η διάδοση της ενασχόλησης και των προτερημάτων αυτής.
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος 25 καλλιτέχνες χειροποίητων δημιουργιών από Λάρισα και Βόλο  ( πήλινα, ρούχα, παπούτσια, κεριά, κόσμημα, αξεσουάρ, τσάντες ποδηλάτου, διακοσμητικά, δώρα, πίνακες, μεταποιημένα, γλυκά, κεριά, σαπούνια, φυσικά καλλυντικά και βιολογικά προϊόντα).
 Πρόσθετες δραστηριότητες θα είναι η ανταλλαγή ρούχων και τα δημιουργικά εργαστήρια από τους ίδιους τους καλλιτέχνες στα οποία ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να μάθει για την τέχνη της ανακύκλωσης και πως μπορεί να αξιοποιήσει συσκευασίες και υλικά από το σπίτι του.
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ!
Ώρες λειτουργίας του είναι από τις 13.00 πμ έως 21.00μ.μ.. Ενώ ο κόσμος μπορεί να παραμείνει στο χώρο για ποτό.
Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΧΡΩΜΑΤΟΣΚΟΠΙΟΥ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 6947 252 189
Προηγούμενο άρθρο Εισαγγελέας για 350.000€ στον Δήμο Λάρισας
Επόμενο άρθρο Στο Ευρωπαικό Συμβούλιο ο Δημ. Σιούφας