Πολιτική εκδήλωση Λαϊκής Συσπειρωσης στη Μαρμαρίνη Αγιάς και το Στόμιο για τις εκλογές


Συγκέντρωση – ομιλία πραγματοποιήθηκε στη Μαρμαρίνη Αγιάς την Παρασκευή 22/03/14 όπου μίλησαν οι Γιάννης Κασίδας, υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής συσπείρωσης για το Δήμο Αγιάς και Τάσος  Τσιαπλές, υποψήφιος αντιπερριφερειάρχης νομού Λάρισας της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική και ακολούθησε γόνιμος διάλογος, κυρίως με τα νέα παιδιά του χωριού.
Ο Γ. Κασίδας στην ομιλία του σημείωσε ότι: «Δεν είναι τυχαίο ότι δημοτική αρχή αλλά και «αντιπολίτευση» απουσίασαν από κάθε διεκδίκηση να μη χάσει η περιοχή τις δημόσιες υπηρεσίες που εξυπηρετούσαν τους κάτοικους ( ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ).
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ !
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΟΥΜΕ !
 ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ταυτόχρονα πρέπει να καταλάβουμε ότι η εκλογική ισχυροποίηση των συνδυασμών του ΚΚΕ τόσο στο Δήμο και στη Περιφέρεια όσο και στις ευρωεκλογές θα δημιουργήσει καλύτερους συσχετισμούς ώστε ο αγώνας αυτός να γίνει πιο αποτελεσματικός.»
Επίσης, με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Στόμιο το Σάββατο 22/03/14 όπου μίλησε ο Γιάννης Κασίδας, υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Αγιάς. Mμεταξύ άλλων στην ομιλία του σημείωσε:
«Δώστε δύναμη στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε Δήμο και Περιφέρεια, κάντε τη πρωταγωνίστρια των εξελίξεων. Δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτούς που πρωτοστάτησαν στους αγώνες μέσα από τη ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ,
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.»
Προηγούμενο άρθρο Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σε εκδήλωση μνήμης για το Μαρίνο Αντύπα
Επόμενο άρθρο Ορισμός υπεύθυνης γραμματείας Νεολαίας