Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Λάρισας για τις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων


Η ΔΑΣ- ΟΤΑ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους των Δήμων Ν. Λάρισας που με την ψήφο τους για μια ακόμα φορά και σε αυτές τις εκλογές του Συλλόγου μας στις 11-13-3-2014 την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και ενισχυμένη με ποσοστό 45% και 584 ψήφους. Επιβεβαίωσαν και με αυτόν τον τρόπο για μια ακόμα φορά την εμπιστοσύνη τους στις ταξικές δυνάμεις και τη ΔΑΣ-ΟΤΑ για την αταλάντευτη στάση όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ταυτόχρονα αποτελεί για μας σαφή εντολή για την ταξική αγωνιστική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο Σύλλογος, αυτό δηλαδή που αποφάσισε και η Γενική μας Συνέλευση στις 25-2-2014 με συντριπτική πλειοψηφία ,σε μια περίοδο που οι συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της βάρβαρης επίθεσης Κυβέρνησης-κεφαλαίου Ε.Ε. μεγαλώνουν συνεχώς και αγκαλιάζουν όλες τις πλευρές της ζωής μας.

Να συμβάλουμε αποφασιστικά στην ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, την πιο μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του χώρου μας στις διαδικασίες του κινήματος, στην οργάνωση της πάλης ανά χώρο δούλας, ανά υπηρεσία, ανά Δήμο .Για να αποτρέψουμε τις απολύσεις ,τις διαθεσιμότητες, τις ιδιωτικοποιήσεις τομέων και κοινωνικών υπηρεσιών όπως καθαριότητα –παιδικοί σταθμοί –πράσινο κ.α.

Να συμβάλουμε στο να δυναμώσει η πάλη εναντία στα μονοπώλια , στα κόμματα τους, κόντρα στην υπονομευτική για τα συμφέροντα των εργαζομένων, δράση των δυνάμεων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού αλλά και κάθε στήριγμα τους ,να δυναμώσει η δράση της κοινωνικής συμμαχίας με τους φτωχούς αγρότες, τους ΕΒΕ, τις γυναίκες τη νεολαία, για την ανατροπή συνολικά της αντιλαϊκής πολίτικης βάζοντας στο κέντρο της πάλης του εργατικού λαϊκού κινήματος την ανάγκη για άλλο δρόμο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων, όπου ο πλούτος που παράγεται θα τον καρπώνονται αυτοί που τον παράγουν.

Στην κατεύθυνση αυτή θα παλέψουμε και καλούμε κάθε εργαζόμενο ανεξάρτητα τη ψήφισε, να συσπειρωθεί και να δράση το επόμενο διάστημα, όλοι στη δράση θα κριθούμε.

ΔΑΣ-ΟΤΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Με χώρο μικροεπεμβάσεων και δύο εξεταστήρια το καινούργιο περιφερειακό ιατρείο Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Κύρια παρέμβαση Μπαρτζώκη για τις έδρες στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας