6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου


Σε 634 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, περιφέρειες, Οργανισμούς, αλλά και στο Δημόσιο. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνει η εξής κατανομή:

– 6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ρήγα Φεραίου», ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 6 ατόμων, για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΚΔΑΠ):

1 ΠΕ Παιδαγωγών

1 ΠΕ Εκπαιδευτών Θεάτρου

1 ΠΕ Εκπαιδευτών  Εικαστικών

1 ΠΕ Καθηγητών Μουσικής

1 ΠΕ Νηπιαγωγών

1 ΠΕ Γυμναστών

–  3 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνουν την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων που εδρεύει στο Βόλο και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

1 ΤΕ Ζωικής παραγωγής

1  ΥΕ Εργατών /τριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιωλκού και Αναλήψεως, Διοικητήριο, Τ.Κ.38001- Βόλος, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων υπόψιν κ. Π. Χατζηματού και κ. Β. Ξηραδάκη (τηλ. επικοινωνίας: 24213­52543 και 24213-52574) έως 24-02-2014.

Προηγούμενο άρθρο Πλησιάζει το 29ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας
Επόμενο άρθρο Στην Κω ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου