6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου


Tags |

Σε 634 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, περιφέρειες, Οργανισμούς, αλλά και στο Δημόσιο. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνει η εξής κατανομή:

– 6 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ρήγα Φεραίου», ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 6 ατόμων, για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΚΔΑΠ):

1 ΠΕ Παιδαγωγών

1 ΠΕ Εκπαιδευτών Θεάτρου

1 ΠΕ Εκπαιδευτών  Εικαστικών

1 ΠΕ Καθηγητών Μουσικής

1 ΠΕ Νηπιαγωγών

1 ΠΕ Γυμναστών

–  3 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνουν την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων που εδρεύει στο Βόλο και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

1 ΤΕ Ζωικής παραγωγής

1  ΥΕ Εργατών /τριών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ιωλκού και Αναλήψεως, Διοικητήριο, Τ.Κ.38001- Βόλος, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων υπόψιν κ. Π. Χατζηματού και κ. Β. Ξηραδάκη (τηλ. επικοινωνίας: 24213­52543 και 24213-52574) έως 24-02-2014.