Η ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΚΠΟΝΕΙ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΛ


 Δύο μελέτες για έργα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εκπονεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τη μελέτη της συνδετήριας πτέρυγας και τη μελέτη για το κτίριο του κληροδοτήματος Βαϊτση που θα στεγάσει τμήματα του νοσοκομείου.

Η μία εκ των δύο είχε ξεκινήσει να εκπονείται από τη νομαρχία Λάρισας, ενώ η δεύτερη ξεκινά τώρα. Και οι δύο αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα.

 Για τα θέματα αυτά αλλά και γενικότερα την πορεία του ΓΝΛ ο αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός είχε συνεργασία με τον Διοικητή του ΓΝΛ κ. Κώστα Καραμπάτσα.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστος Λυτροκάπης, το Μέλος του ΔΣ του ΓΝΛ κ. Λεωνίδας Αλατάς και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΓΝΛ κ. Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Μετά τη συνάντηση ο αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε:

«Κεντρική προτεραιότητα της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό οι υπηρεσίες της Περιφέρειας εκπονούν δύο μελέτες για σημαντικά έργα που αφορούν νέα τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται πολύτιμος χρόνος και χρήμα σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη συγκυρία για το Ελληνικό Δημόσιο. Ταυτόχρονα, η αιρετή Περιφέρεια αποδεικνύει ότι μπορεί και είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει ρόλο ουσίας στα τοπικά θέματα και ιδίως αυτά που σχετίζονται με το κοινωνικό κράτος».

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη για τους Μεσογειακούς συγκαλεί ο Κ. Αγοραστός
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.:«Συγχώνευση και Κατάργηση Σχολικών Μονάδων»