Ομαλά οι εκλογές στο ΤΕΕ


Ομαλά και με ικανοποιητική συμμετοχή εξελίχθηκαν οι εκλογές στο ΤΕΕ. Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων προσήλθαν στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τα νέα όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας -τοπικά και κεντρικά- για την επόμενη τριετία, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Στο Τμήμα του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας δικαίωμα ψήφου είχαν περίπου 3.800 μέλη.

Στη Λάρισα λειτούργησαν εκλογικά τμήματα στα γραφεία του ΤΕΕ (Καλλιθέας & Τζαβέλα) ενώ στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών των πρώην Νομαρχιών.

Από τις εκλογές θα αναδειχθούν η 60μελής Αντιπροσωπεία του Τμήματος και το 5μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο. O αριθμός των μελών της Αντιπροσωπείας κατανέμεται μεταξύ των Νομών της περιοχής του Τμήματος ως εξής: Ν. Λάρισας 34, Ν. Καρδίτσας 11 και Ν. Τρικάλων 15 μέλη.

Επίσης οι μηχανικοί ψηφίζουν και για την Κεντρική Αντιπροσωπεία, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και τις Επιστημονικές Επιτροπές του ΤΕΕ. Από τα 155 μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας, τα 6 θα εκλεγούν από το Τμήμα Κ& Δ Θεσσαλίας του ΤΕΕ.

Προηγούμενο άρθρο Με 5,3 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ ανακατασκευάζεται η λεωφόρος Καραμανλή
Επόμενο άρθρο Δήλωση Διαμάντου για τις εκλογές στο ΤΕΕ