Στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας το νέο Δ.Σ. των εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο Δ.Σ. των εργαζομένων της αιρετής Περιφέρειας που αναδείχτηκε από τις πρόσφατες εκλογές.

Τα μέλη του Συλλόγου ζήτησαν από την αντιπεριφερειάρχη τη στήριξη της κι επεσήμαναν ότι θεωρούν δεδομένη τη συνέχιση της άρτιας συνεργασίας την οποία έχουν αναπτύξει τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στα νέα τους καθήκοντα και τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους για να βοηθήσει όπου χρειαστεί και να συνδράμει τις δράσεις του συλλόγου των εργαζομένων.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι παρά τη μεγάλη μείωση του προσωπικού, τις πρόσθετες αρμοδιότητες με τις οποίες έχουν επιφορτισθεί λόγω «Καλλλικράτη» αλλά και τη μείωση των μισθών που έχουν υποστεί, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας καταβάλλουν καθημερινά υπερπροσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες όσο το δυνατόν καλύτερα».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ένταξη των υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών στα νοσοκομεία ζητά ο Λ. Μακρής
Επόμενο άρθρο Το ΤΕΕ για τις εκλογές της Κυριακής