ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


      Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ελασσόνας στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη». 

     Σε μια σεμνή τελετή, έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ελασσόνας, κ. Βασιλείου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα μέλη των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων.

      Ο Δήμαρχος Ελασσόνας σ’ ένα σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε μετά το τέλος της ορκωμοσίας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

«Δεσμευόμαστε να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, όπου  πλήττονται κυρίως οι ασθενέστερες δυνάμεις, ο Δήμος οφείλει να είναι αρωγός στον αγώνα που καταβάλουν οι συμπολίτες μας και να βοηθήσει ώστε να μην διαρραγεί η κοινωνική συνοχή.

Θα προσπαθήσουμε, όλες μαζί οι παρατάξεις, να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες του κόσμου και να δρομολογήσουμε τροχιά ανάπτυξης για το Δήμο μας, μέσα από χρηστή διαχείριση και πάντα σε επαφή με τους πολίτες μέχρι και τον πιο απομακρυσμένο κάτοικο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει  κανείς.

Συγχαίρω όλους τους συναδέλφους για την εκλογή τους».

     Η ορκωμοσία τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Επόμενο άρθρο Ηρ. Διώτη: “Η Αριστερά δεν μπαίνει στο κάδρο της συναίνεσης”