Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στην Ελασσόνα – Λήξη συναγερμού


Ενισχυμένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, στο ορεινό όγκο βόρεια της πόλης της Ελασσόνας και στα όρια του στρατοπέδου της ΠΑΠ.

Oι φλόγες καίνε από τις 13:25 ξερά χόρτα και πεύκα. Ειδικότερα, για την κατάσβεση της φωτιάς εργάζονται 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 19 άτομα πεζοπόρου τμήματος, τρία οχήματα ΟΤΑ, πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.Λόγω της ύπαρξης αποθηκών πυρομαχικών, για την ασφάλεια του πληθυσμού διατάχθηκε η εκκένωση της πόλης. Πολλοί Ελασσονίτες ήδη βρίσκονται στην Τσαριτσάνη για λόγους ασφαλείας. Δεν υπάρχει κίνδυνος, σύμφωνα με τις αρχές για τους κατοίκους της Τσαριτσάνης.

Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ:

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιεί η δημοτική αρχή στους πολίτες : η Ανατολική πλευρά της πόλης κατευθύνεται προς την Τσαριτσάνη. Η Νότια πλευρά προς το Στεφανόβουνο – Γαλανόβρυση ενώ η Δυτική Πλευρά προς τον Ευαγγελισμό.

ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ – ΩΡΑ 17.15

Αναστέλλεται η εκκένωση – Απομακρύνθηκε η φωτιά από τις αποθήκες πυρομαχικών στην ΠΑΠ. Φαίνεται ότι ο μεγάλος κίνδυνος ξεπεράστηκε για την Ελασσόνα, καθώς όπως ενημέρωσαν οι αρχές αναστέλλεται το μέτρο της εκκένωσης και λήγει ο συναγερμός

Πηγή: naftemporiki.gr /mstsaritsanis.blogspot.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Αύριο τα Βαφτίσια στο Αλκαζάρ
Επόμενο άρθρο Δήμαρχος Ελασσόνας: Όλοι μας περάσαμε ένα πολύ μεγάλο σοκ