Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθησαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (02-07-2013) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ως δράστης, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος κατά το διήμερο (01/02-07-2013) διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:
o       Τη Δευτέρα (01-07-2013) το πρωί εισήλθε σε γραφείο 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το τσαντάκι του που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικό του έγγραφα.
o       Το βράδυ της ίδιας ημέρας (01-07-2013) αφαίρεσε από περίπτερο 23χρονης ημεδαπής την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, προσωπικά της έγγραφα, καθώς και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίου, ένα ασύρματο ακουστικό κινητού τηλεφώνου, ένα ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο – usb memory stick και κλειδιά οικίας.
o       Την επόμενη μέρα (02-07-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες εισήλθε σε ιερό ναό και αφού έσπασε υαλοπίνακα εκκλησιαστικής εικόνας αφαίρεσε διάφορα τάματα (χρυσαφικά, ρολόγια και άλλα χρυσά αντικείμενα).
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων (ένα ρολόι, ένα δακτυλίδι, το ψηφιακό αποθηκευτικό μέσο – usb memory stick, το αφαιρεθέν τσαντάκι του 33χρονου ημεδαπού με όλο το περιεχόμενο πλην των κινητών τηλεφώνων), τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Κέλλας: Καινοτόμες οι δράσεις του ιδρύματος τεχνολογίας και έρευνας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Σύριζα στο Συκούριο