Βραβεύεται η «Κάρμεν»


 Μοναδική τιμή και αναγνώριση για το έργο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, αποτελεί η απόφαση της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών να απονείμει για την παραγωγή της όπερας «Κάρμεν» του Ζ.Μπιζέ που ανέβηκε τον Δεκέμβριο του 2009, την Τιμητική Διάκριση 2010 του Καλλιτεχνικού Οργανισμού της Μουσικής που δραστηριοποιείται στην περιφέρεια.

 Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Λαρισαίων πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα στις 12 και 13 Δεκεμβρίου για να παραστεί στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης και το βράδυ θα παρακολουθήσουν την παράσταση μπαλέτου «Η βασίλισσα του χιονιού» σε χορογραφία του Ρέι Μπάρα και μουσικά αποσπάσματα του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2410-530.666 και 2410-624.321.

Προηγούμενο άρθρο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!
Επόμενο άρθρο Σειρά ντοκιμαντέρ για την ΕΤ1 «μια κοινωνία…ένα Όνειρο»