«Καφενείον οι κουβέντες»


 Ανοίγει την αυλαία της απόψε στις 9 το βράδυ η θεατρική, ερασιτεχνική σκηνή «Ονείρων Θαύματα» για να υποδεχθεί το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας παρουσιάζοντας το θεατρικό έργο «Καφενείον οι κουβέντες».

  Ένα έργο που περικλείει όλη τη φιλοσοφία και το νόημα της ζωής!

Σε ένα παραδοσιακό καφενείο! Μακριά από τα νέα καφέ, τα ανώνυμα, τα πολύβουα, της άτακτης φυγής…

Εκεί όπου το σημαντικό γίνεται ασήμαντο και το ασήμαντο σημαντικό! Εκεί που γίνεται κανείς μέρος των γλυκόπικρων γεύσεων της ζωής, του ροζιασμένου ξύλου, του τριζάτου πατώματος…

Καβγάδες της ημέρας, έγνοιες για την αγάπη, τον έρωτα, τη ζωή…

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον οι ήρωες του έργου που είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους βρίσκουν το νόημα της ζωής, την αυθεντικότητα, τη σημασία του έρωτα, το παράλογο του πόθου με την αξία των λίγων και καθαρών λόγων.

Η «Ονείρων Θαύματα» μετά από έντεκα χρόνια ταξιδιού και περιπλάνησης προσηλωμένη στη θεατρική μαγεία, υπηρετώντας την ποιότητα γίνεται κάθε φορά πιο τολμηρή αγγίζοντας θέματα της καθημερινότητας και αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

 Οι παραστάσεις θα δίνονται στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου ) και θα συνεχιστούν στις 19, 20, 21, 22, 24 και 25 Νοεμβρίου.

Το «Καφενείον οι κουβέντες» είναι ένα θεατρικό έργο του Μάνου Παναγόπουλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Δάφνη Δεληγιάννη, Θοδωρής Ματούλας, Στέλλα Νταναβάρα, Στέλιος Παπαδόντας, Κώστας Πελεκάνος και Γεωργία Φλώρου.

Στην κιθάρα και το τραγούδι είναι ο Γιώργος Βαλιάκας και η Νάνσυ Σιώμου. Σκηνικά Κώστας Μητρομάρας Φωτογραφίες Φώτης Νατσιούλης

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2411-101.963, 6972-700.971, 6948-944.761.

Προηγούμενο άρθρο Υπέργειοι πυροσβεστικοί κρουνοί
Επόμενο άρθρο ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ