Η Μαρία Λούκα στη Λάρισα!


Για μια εμφάνιση στην πόλη μας και πόλη της η μοναδική Μαρία Λούκα με συνοδοιπόρο στην χειμερινή περιοδεία της τον Δημήτρη Καρρά, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10μμ στο καλύτερο στέκι της πόλης, το Cafe Teatro.
Η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα, η οποία μετράει ήδη στο ενεργητικό της 2 προσωπικούς δίσκους και αρκετές συμμετοχές, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον Δημήτρη Καρρά, με τον οποίο έγραψαν το γνωστό σε όλους ”Έτσι οι μέρες περνούν”. Ο Δημήτρης Καρράς βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο με πολλαπλές ιδιότητες όπως εκείνες του συνθέτη, παραγωγού και τραγουδιστή. Με βάση τα καλά τραγούδια και την κοινή αισθητική, δυο νέα παιδιά τους συντροφεύουν σε αυτό το καλλιτεχνικό ταξίδι. Ο νέος επίσης τραγουδοποιός Νίκος Γύρας και η εξαιρετική  μουσικός Σταυρούλα Σπανού, συμπληρώνουν αυτή την καλλιτεχνική παρέα η οποία ξεκινά τη χειμερινή περιοδεία της στην Ελλάδα. Η Μαρία Λούκα κυκλοφόρησε πρόσφατα δυο νέα τραγούδια σε δική της σύνθεση, μέσα στο διαδίκτυο, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να προσφέρει στο κοινό της όσο γίνεται πιο οικονομικά την μουσική της και να βρίσκεται σε άμεση επαφή με το ακροατήριο μέσω της τεχνολογίας.
Πάντα όμως με γνώμονα το αίσθημα δημιουργεί και αυτή τη φορά μια μουσική παράσταση που αξίζει να ακούσουμε. Γιατί… την ιστορία τη γράφουν οι  παρέες!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410.549.063
Τιμή ποτού: 6.
Σχετικό Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=YFz81KLY8mg
Πληροφορίες:
Μαρία Λούκα Live.
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, 10μμ.
Cafe Teatro, Βένιζέλου 107 έναντι Α΄ Αρχαίου Θεάτρου, Λάρισα.
Είσοδος με ποτό: 10.
Προηγούμενο άρθρο ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ»
Επόμενο άρθρο ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - Διέπραττε διαρρήξεις οικιών και διακινούσε ναρκωτικά στην πόλη της Λάρισας