ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΟ»


Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο…

Το «Χωριό του Άη Βασίλη», για τη δημιουργία του οποίου ο δήμαρχος Λαρισαίων έκανε άνω κάτω την αγορά τη Λάρισας ξεσηκώνοντας τον εμπορικό κόσμο, δεν έκλεισε απλώς με μια τεράστια ζημιά για τον Βολιώτη επιχειρηματία που το ανέλαβε με ανάθεση, αλλά συμπαρέσυρε και τους περισσότερους μικροεπαγγελματίες που έσπευσαν να νοικιάσουν περίπτερα.

Αυτοί όχι μόνο δεν έβγαλαν δεκάρα τσακιστή αλλά μπήκαν μέσα για τα καλά, με αποτέλεσμα να ζητούν εξηγήσεις αρμοδίως για την έλλειψη επισκεπτών.«Άλλα μας είπατε και άλλα, βρήκαμε. Εδώ δεν πάτησε άνθρωπος, πώς να δουλέψουμε…».

Το ξεκαθάρισμα του τελικού λογαριασμού δεν ήταν εύκολο καθώς αρκετοί αρνήθηκαν να πληρώσουν όλα τα λεφτά της μίσθωσης. Η κορύφωση του δράματος σημειώθηκε με μια γυναίκα που είχε νοικιάσει παράγκα αλλά, φεύγοντας, αρνήθηκε να καταβάλει τα 120 ευρώ του ρεύματος που φορτικά της ζητούσαν οι άνθρωποι της εταιρείας. Η κουβέντα εξετράπη σε μεγάλο καβγά με αποτέλεσμα η κυρία να ζητήσει την άμεση βοήθεια του αδερφού της. Εκείνος κατέφθασε άμεσα και εξοικειωμένος όπως ήταν από την ενασχόλησή του στα βαρέα αθλήματα, δεν δίστασε να έρθει στα χέρια με τους υπαλλήλους του «Χωριού». Όμως, ούτε η αστυνομία άργησε να φτάσει με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο αστυνομικό τμήμα και μερικοί στο νοσοκομείο επικαλούμενοι… ζαλάδες.

Το «Χωριό» είχε πράγματι άδοξο τέλος…

 

Εφ. ΚΟΣΜΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Ιός... «Ε65» στους οδικούς άξονες!
Επόμενο άρθρο Η Μαρία Λούκα στη Λάρισα!