Ανοιχτή αμφισβήτηση του αποτελέσματος από τον Γ. Σάπκα


 Ανοιχτά αμφισβητεί ο Γιάννης Σάπκας και η παράταξη «Λαρισαίων Πόλις», το αποτέλεσμα στο Δήμο Λαρισαίων, όπως αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Νομαρχία Λάρισας.

 Η  βραδιά που εξελίχθηκε σε θρίλερ σε ό,τι αφορά στην πρωτεύουσα του νομού, και όπως φαίνεται η δικαιοσύνη θα είναι αυτή που θα αποφανθεί για τον τελικό νικητή. Πάντως, μέχρι αργά χθες το βράδυ, από την πλευρά των στελεχών της «Λαρισαίων Πόλις», γίνονταν προσπάθεια αντιπαραβολής των αποτελεσμάτων που δόθηκαν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους προς τη Νομαρχία σε σχέση με το αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε από τη Νομαρχία.

Στο στρατόπεδο Σάπκα, βρέθηκαν από τον Παράδεισο στην Κόλαση, αφού από την έναρξη της ροής των αποτελεσμάτων και μέχρι τις 11 περίπου, διαφαινόταν ότι η «Λαρισαίων Πόλις» θα κέρδιζε τις εκλογές, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν έφερε στη θέση του νικητή τον κ. Κ Τζανακούλη με διαφορά 217 ψηφοδελτίων.

Ωστόσο, τόσο ο κ. Γιάννης Σάπκας με δυο δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, δήλωσε «νικητής των εκλογών», και παραπέμποντας στο Πρωτοδικείο, σε ό,τι αφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Ο κ. Σάπκας, στις δηλώσεις του επισήμανε πως το πολιτικό μήνυμα που έστειλαν οι Λαρισαίοι είναι η «αλλαγή στο Δήμο», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παράταξη Σάπκα, προηγείται στα όρια του σημερινού Δήμου Λαρισαίων, ενώ τη διαφορά σε ό,τι αφορά στην τελική έκβαση έγινε από τη στάση των ψηφοφόρων κυρίως στο Δήμο Κοιλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Νικητής η αποχή ή κερδισμένοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Επόμενο άρθρο Η ψήφος του... τελευταίου νομάρχη Λάρισας