4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημόνων Φροντίδας Χρονίων Πασχόντων


 Ξεκινούνε οι εργασίες του «4ου Πανελλήνιου Συνέδριου Επιστημόνων Φροντίδας Χρόνιων Πασχόντων», που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Classical Larissa Imperial στις 9-11 Νοεμβρίου 2010 με θέμα «Χρόνια νόσος και φροντίδα» το οποίο συνδιοργανώνετε από το ΤΕΙ Λάρισας – Τμήμα Νοσηλευτικής, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το 5ο Περιφερειακό Τμήμα ΕΝΕ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας.

 Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η συμμέτοχη στο Συνέδριο μοριοδοτείται με  9 μεταπτυχιακές διδακτικές μονάδες συμφώνα με το N.3252/04 και την πιστοποίηση της Feri.

Από επιστημονικής απόψεως συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες από τους χώρους της Ιατρικής, της Νοσηλευτικής, της Ψυχολογίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχικής Υγείας, της Εκπαίδευσης και άλλων επαγγελμάτων φροντίδας.

Η θεματολογία του Συνεδρίου επικεντρώνεται στους εξής άξονες:

Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νοσήματα του Ουροποιητικού Συστήματος, Νοσήματα του Αιμοποιητικού Συστήματος, Ψυχικές Διαταραχές, Χρόνια Νοσήματα του Πεπτικού Συστήματος, Μυοσκελετικά Νοσήματα, Αυτοάνοσα Νοσήματα, Χρόνια Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος, Καρκίνος, Νοσήματα των Ενδοκρινών Αδένων, Λοιμώδη Νοσήματα, Σεξουαλικότητα : Χρόνια Νόσος και Αναπηρία, Διατροφή και Υγεία, Εναλλακτικές – Συμπληρωματικές Θεραπείες, Το Παιδί και ο Έφηβος με χρόνιο νόσημα, Χρόνια νοσήματα του Νευρικού Συστήματος, Διεπιστημονική Εκπαίδευση και Συνεργασία, Διαπολιτισμική Φροντίδα, Νοσηλευτική Φροντίδα Χρόνιων Πασχόντων, Χρόνιες Διαταραχές Γραφής και Λόγου, Φροντίδα των Α.Μ.Ε.Α.

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα λάβει χώρα στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, στους Συνεδριακούς χώρους του Ξενοδοχείο CLASSICAL LARISSA IMPERIAL. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Δεξίωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Συνεδρίου https://www.asahellas.org/

Προηγούμενο άρθρο Όλα τελικά πήγαν ρολόι...
Επόμενο άρθρο Αστέριος Ροντούλης - ¨Ελεύθεροι Θεσσαλοί¨