Ειδήσεις
Tags |

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου που συνδέει τη Χάλκη με τη Μελία


Την έναρξη των εργασιών του έργου με τον τίτλο «Βελτίωση Αγροτικής οδού Χάλκης -Μελίας» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ευάγγελος Παπαγιαννούλης και Τριαντάφυλλος Τσινούλης.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού που συνδέει τις κοινότητες Χάλκης – Μελίας και συγκεκριμένα τους οικισμούς Χάλκης – Μοδέστου, συνολικού μήκους 4.350 μ. Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου (1 εκ.) Ευρώ με Φ.Π.Α.

Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014– 2020» με  συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.) και  από Εθνική Δαπάνη.

Αναλυτικότερα το έργο περιλαμβάνει γενικές εκσκαφές, διανοίξεις – καθαρισμό τάφρων, επιχώσεις, κατασκευή υπόβασης και βάσης, κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα και οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να εφαρμόσει τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της μελέτης που υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Κιλελέρ από τον Δήμαρχο  Θανάση Νασιακόπουλο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία των Προέδρων των ΤΚ Χάλκης και Μελίας Βασιλείου Κωστούλη και Κωνσταντίνου Νταλαμπίρα.

Προηγούμενο άρθρο Ανάσα δροσιάς για την τρίτη ηλικία - “Θαλασσινά Mπάνια 2024”
Επόμενο άρθρο Νύχτες κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου