Ειδήσεις

40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Κατά το χρονικό διάστημα 10 έως 14 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο νησί των Ιπποτών, την όμορφη Ρόδο, το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.).

Το Συνέδριο παρακολούθησαν αντιπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα, το Προεδρείο του Παγκοσμίου Τμήματος (Ι.Ε.Β.) κ.κ. Martin HOFFMAN (Παγκόσμιος Πρόεδρος) & Michael WALSH (Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος), μέλη της Παγκόσμιας Ελεγκτικής Επιτροπής η οποία και συνεδρίασε στην Ρόδο, εκπρόσωποι (15) ξένων Εθνικών Τμημάτων και συγκεκριμένα των Εθνικών Τμημάτων Ι.Ρ.Α. : Κύπρου- Αλβανίας- Αυστρίας- Βουλγαρίας- Ισραήλ- Μαυροβουνίου- Πολωνίας- Ρουμανίας- Σερβίας- Ηνωμένου Βασιλείου- Ελβετίας- Γερμανίας- Εσθονίας- Μάλτας, καθώς και ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Φίλων Αστυνομίας Κύπρου.

Από την Τοπική Διοίκηση Λάρισας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ζάχος Σωτήριος, η Γ. Γραμματέας κα. Λιάκου Αφροδίτη, η αν. Γ. Γραμματέας κα. Χαρετίδου Μαρία, ο Ταμίας κ. Λάμπρου Θεολόγης, ο αν. Ταμίας κ. Ζουρλαδάνης Δημήτριος και η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής κα. Πασχαλάκη Μαρία, ενώ την αποστολή της Τοπικής μας κοσμούσε με την παρουσία της η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας κα. Λεονταρή Ρουμπίνη.

Κατά την διάρκεια των εργασιών έγινε απονομή Τιμητικής Διάκρισης από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Εθνικού Τμήματος για την προσπάθεια μέσα από τις δράσεις μας, να κάνουμε πράξη τις αρχές και τα ιδεώδη της Ένωσης μας ΄΄αλληλεγγύη-αλληλοβοήθεια΄΄, πάντα με την στήριξη των μελών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Εθνικό Τμήμα αλλά και στην Τοπική Διοίκηση Δωδεκανήσου για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και την απαράμιλλη φιλοξενία τους, χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές από τον πανέμορφο τόπο τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λάρισα, για, κατά περίπτωση, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εμπρησμό
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Διεθνούς φήμης ιστορικός η Μαρία Ευθυμίου που καθηλώνει το κοινό