Ειδήσεις

Το Γενικό Λύκειο Γιάννουλης για Αγώνες Ρητορικής


O Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Γιάννουλης συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες του Ρητορικού Ομίλου του σχολείου μας, Ανδρέου Κατερίνα, Βαϊτση Νικολέτα, Βουβουσιώτη Σταματία, Δεληχά Δήμητρα, Καραβαγγέλη Παρασκευή και Παπαγεωργίου Θαλελαία, καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες του ομίλου, κα Τάχατου Δήμητρα και κα Καπετάνου Μαρία, για τη συμμετοχή τους στους Η΄ Πανελλήνιους Αγώνες Λόγου, που συνδιοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη και το αμερικανικό κολλέγιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, το χρονικό διάστημα από 09 έως 11 Φεβρουαρίου 2024, με τη συμμετοχή δεκάδων σχολείων, ιδιωτικών και δημοσίων, από όλη την Ελλάδα. Οι μαθήτριές μας πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις στο σύνολό τους, ενώ η μαθήτρια, Βουβουσιώτη Σταματία, κατέκτησε την 1ηθέση και το αντίστοιχο πανελλήνιο βραβείο, στο αγώνισμα του προτρεπτικού λόγου και η μαθήτρια, Δεληχά Δήμητρα, την 4η θέση και εύφημο μνεία στο ίδιο αγώνισμα.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν για ακόμημια φορά τα μέλη του Ρητορικού Εκπαιδευτικού Ομίλου του σχολείου μας και δηλώνουν ότι θα είναι αρωγοί στη λειτουργία του και σε κάθε ανάλογη προσπάθειά του.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αλλαγή προτύπων για την εξάλειψη του μπούλινγκ στους νέους
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στη Λάρισα