Ειδήσεις

Πρώτη συνεδρίαση κοπή πίτας του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας Γιάννουλης


Στην έδρα της Αντιδημαρχίας Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης (πρώην Δημαρχείο) στη Γιάννουλη, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση και την κοπή πίτας του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 8 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος.

«Η Γιάννουλη είναι στην καρδιά μας. Έχει μεγάλες ανάγκες, ιδίως μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Δέσμευσή μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη, ώστε και η Γιάννουλη, αλλά και όλοι οι οικισμοί και περιοχές εκτός αστικού κέντρου του Δήμου Λαρισαίων να αποκτήσουν τη δυναμική που τους αξίζει, πάντα σύμφωνα και με τα οικονομικά δεδομένα, μετά την αποτύπωση της πραγματικής κατάστασης.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή της τοποθέτησης του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.ΚωνσταντίνουΒλαχούλη, εκτός του αστικού κέντρου. Η πόρτα του, όπως και η δική μου, θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους», σημείωσε ο κ.Μαμάκος, στην ομιλία του, τονίζοντας πως και ο ίδιος είναι κάτοικος Γιάννουλης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών», όπως προαναφέρθηκε, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης, κ.ΚωνσταντίνοςΒλαχούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ.ΔημήτριοςΛεωνιδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος,κ.ΑθανάσιοςΔρυστέλλας, τα μέλη του Συμβουλίουκ.κ. ΚωνσταντίνοςΜπαράκος, ΕυανθίαΨαθά,ΘάλειαΣακελλαρίου, ΓεώργιοςΤσιλίγκαςκαι ΚωνσταντίνοςΦατούρας, καθώς και υπάλληλοι του ΚΕΠ Εργατικών Κατοικιών και της Κοινότητας. Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κ.ΦανήΚυρίτση.

Ο ΔήμαρχοςΛαρισαίωνέκανε ειδική αναφορά στο έργο, τη συνεισφορά και τη στήριξη, ηθική και υλική -μέχρι και σήμερα- της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου και των εθελοντών της περιοχής προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν από την καταστροφική θεομηνία και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Δήμαρχο Λαρισαίων στο προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών Ν. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Εγκαινιάζεται το Μουσείο Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας