Ειδήσεις

Στην επίσημη δοξολογία για το νέο έτος o Θανάσης Νασιακόπουλος


Τη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους παρακολούθησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά στην οποία ο Δήμος Κιλελέρ υπέστη τα πάνδεινα. Το έτος που αποχαιρετήσαμε  ήταν ένα έτος με δυσκολίες, και επώδυνες αλλαγές… Το 2024, αντλώντας δύναμη από τη Θεία ευλογία  θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία. Επιβάλλεται να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.Με τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη ώστε το 2024 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά όπου ο τόπος θα πάει μπροστά. Σας εύχομαι Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία,  με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2024».

Την δοξολογία, παρακολούθησαν και  οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Σ. Σωτηρίου και Αχ. Χατζούλης, ο πρόεδρος Γιώργος Ψαρούλης το μέλος του ΤΣ της ΤΚ Νίκαιας Γ, Τσίντζιρας  και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νίκαιας Αν. Κουλιόπουλος

Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου όπου παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων.

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Χειμερινή εξόρμηση του Κατηχητικού του Αγίου Αχιλλίου και κοπή Βασιλόπιτας