Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα εκδηλώσεων η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου  Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης με αναφορά στο ποιοτικό, εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό έργο που επιτελείται στη σχολή από τη διεύθυνσή της και όλους τους καθηγητές της. Και απ’ αυτούς που συμμετείχαν στα Μουσικά Σύνολα αλλά και απ’ αυτούς που δεν συμμετείχαν, όμως βοήθησαν ουσιαστικά και πρακτικά προετοιμάζοντας  τους μαθητές  για την εμφάνισή τους. Η Μουσική Σχολή τόνισε, λειτουργεί ως πρότυπη σχολή με καθηγητές που επιτελούν σημαντικό έργο. Αναφέρθηκε επίσης στην  αρωγή της αντιδημαρχίας Πολιτισμού η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση, την αναβάθμιση και την προβολή του έργου που επιτελείται.

Προς επιβεβαίωση δε των λεγόμενων του Αντιδημάρχου απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νίκαιας κ. ΓιώργοΨαρούλητίτλοι σπουδών στους παρακάτω σπουδαστές και σπουδάστριες της σχολής:Πτυχίο αρμονίας στην Ελευθερία Νικολάου και στον Άγγελο – Βασίλειο Καράμπα, τάξη της κας Νάντιας Μιχαλούλη και αποφοιτήριο ηλεκτρικής κιθάρας στον Αναστάσιο – Ευθύμιο Πέτρου της τάξης του Γιάννη Κατσανούλη.

Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας, συνοδεία μουσικών της σχολής,περιλάμβανε τραγούδια από τη μουσική προπαιδεία σε διδασκαλία της Εύας Τσιάρα, μουσική δωματίου από τη μικρή ορχήστρα της σχολής και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική και εφηβική χορωδία σε ενορχήστρωση διεύθυνση  και διδασκαλία της διευθύντριας της σχολής Ελένης Τσαρδακά.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρώτη συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου και της νέας Δημοτικής Αρχής
Επόμενο άρθρο Στην επίσημη δοξολογία για το νέο έτος o Θανάσης Νασιακόπουλος