Ειδήσεις

Δράση αλληλεγγύης και προσφοράς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας


Σταθερά προσανατολισμένοι στις αξίες της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της προσφοράς, οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας έδειξαν για ακόμη μία χρονιά το κοινωνικό τους πρόσωπο, συγκεντρώνοντας εθελοντικά τρόφιμα, με τη συνδρομή φίλων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο και αντιπροσωπεία αστυνομικών, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, τονίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα τέτοιων ενεργειών για το κοινωνικό σύνολο.

Παρόμοιες δράσεις με θετικό κοινωνικό πρόσημο θα συνεχιστούν.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχισμένο το 2024.

 

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια Θεσσαλίας στην ημερίδα κεφαλαιοποίησης έργων των Διακρατικών Προγραμμάτων Συνεργασίας Μεσόγειος και Αδριατική – Ιόνιο
Επόμενο άρθρο Μεγάλο εθνικό στοίχημα η αναγέννηση της Θεσσαλίας