Ειδήσεις

Η Βασιλική Ζιάκα σε εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Λάρισας


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, συμμετείχε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου σε εκδήλωση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Λάρισας. Πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις από το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου, τα Εργαστήρια Αυτόνομης Διαβίωσης, Γεωπονίας – Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Χειροτεχνίας με τη συμμετοχή μαθητών του ΕΕΕΕΚ και μαθητών του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας.

Βασικές επιδιώξεις αυτής της άριστα διοργανωμένης εκδήλωσης του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Λάρισας αποτέλεσαν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων μας για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την εργασία και τις κοινωνικές δραστηριότητες, η κινητοποίηση για την υποστήριξη, τα δικαιώματα και την ευημερία των ατόμων με αναπηρία καθώς και η κατανόηση των θεμάτων τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  επαινεί και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης κάθε  είδους προσπάθειας που προβάλλει την έννοια της ένταξης, της συμπερίληψης και των απαράγραπτων ατομικών δικαιωμάτων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος από Βρυξέλλες: Η Ευρώπη φοβάται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθρο Στις κάλπες οι Οικονομολόγοι της Θεσσαλίας