Ειδήσεις

Άναψαν τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα στο Δήμο Τεμπών!


Ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου πρώτα στην δημοτική Κοινότητα Καλλιπεύκης και στη συνέχεια στις δημοτικές Κοινότητες Καλοχωρίου, Ραψάνης και στην παραλία του δήμου Τεμπών στα Μεσάγγαλα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων  ακούγονταν Χριστουγεννιάτικη μουσική από την Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, Αη Βασίλης μοίραζε δώρα, καλλιτέχνες ζωγράφισαν (face painting) τα γελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, πυροτεχνήματα και φαναράκια φώτισαν τον ουρανό. Εδέσματα προσφορά από τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π., καθώς και πολλές λιχουδιές πρόσφεραν οι Σύλλογοι Γυναικών και οι Μορφωτικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι των κατά τόπους χωριών, στους κατοίκους και επισκέπτες.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Γιώργος Νικολάου.

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου παρερεύθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος  κ. Αθανάσιος Βλάχος, οι πρόεδροι των δημοτικών Κοινοτήτων  Καλοχωρίου και Ραψάνης  κ. Γιώργος Σαϊτης και  κ. Δημήτρης Ζήλος, αντίστοιχα, ο σύμβουλος της δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου  κ. Δημήτρης Λάζος, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μιχάλης Λίταινας και κα Ζωή Σαραντοπούλου, οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων Καλλιπεύκης και Ραψάνης, κ. Στέλιος Γκούμας και κ. Γιώργος Καραγκούνης, αντίστοιχα, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος για Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ: Έμπρακτη αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής από τη ΝΔ
Επόμενο άρθρο Τον Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας