Ειδήσεις

Δωρεάν πάρκινγκ από τον Δήμο Τρικκαίων για τον Μύλο των Ξωτικών


Ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών. Πρόκειται για χώρο που περικλείεται από τις οδούς Ασκληπιού, Φλέμινγκ και Καβράκου. Οι τρικαλινές οικογένειες Καραθανάση, παραχωρούν “άνευ οικονομικού ανταλλάγματος εκτάσεις  που ανήκουν στις οικογένειες μας για να δοθούν αντίστοιχα δωρεάν στους δημότες/επισκέπτες της πόλης για χρήση πάρκινγκ στη διάρκεια του Μύλου των Ξωτικών”.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς συναντήθηκε με τον κ. Ηλία Καραθανάση, επιδιώκοντας να δοθεί άμεσα, δωρεάν λύση στο θέμα της στάθμευσης στη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων.
Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική επιστολή προς τη δημοτική εταιρεία “Αστική Ανάπτυξη”, που θα διαχειρίζεται τον χώρο για τις ανάγκες της διοργάνωσης, “επιτρέπουμε την χρήση από τον Δήμο Τρικκαίων και τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών τα ακίνητα ιδιοκτησίας μελών των οικογενειών μας που περικλείονται από τις οδούς Ασκληπιού, Φλέμινγκ και Καβράκου, και επιτρέπουμε στην ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να τα διαθέσει για δωρεάν χρήση χώρου στάθμευσης προς όφελος των τρικαλινών πολιτών”.
Την επιστολή υπογράφουν “Τα μέλη της οικογένειας ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ”.
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος και ο διευθυντής της “Αστική Ανάπτυξη” Γιώργος Ζιώγας και Χρήστος Γούλας αντιστοίχως. Ο χώρος, λίγα μέτρα από το Πάρκο Ματσόπουλου, θα διαμορφωθεί άμεσα από τη δημοτική εταιρεία.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία με θέμα: Η ψυχική υγεία είναι οικουμενικό ανθρώπινο δικαίωμα
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η διανομή χρώματος στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας