Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης


«Ποιο είναι πάνω από τα λόγια; Η πράξη..» (Ν. Καζαντζάκης, Έλληνας συγγραφέας)
Και, πράγματι, έμπρακτα αποδείχθηκε η συνεισφορά κι η ανθρωπιά στο 2ο  Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης από τον κ. Πρωτολάτη, Πρόεδρο του Συλλόγου  Γονέων του 1ου Δημοτικού Κρυσταλλείου Πεντέλης, τον κ. Χριστόπουλο,  Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης& Γραμματέα του Συλλόγου  Γονέων & Κηδεμόνων Κρυσταλλείου Σχολείου καθώς και την κ. Ευαγγέλου,  Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Κρυσταλλείου Σχολείου Πεντέλης
Ειδικότερα, ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, κ.  Γεώργιος Ραφτούλης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών τους ευχαριστούν  εγκάρδια για την ευγενική δωρεά στο σχολείο τους ειδών γραφικής ύλης,  εκτυπωτών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απαραίτητων στην εκπαιδευτική  διαδικασία. Η παραπάνω δωρεά αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα  υψηλό στόχο και η αξιέπαινη πράξη των προαναφερθέντων μας γεμίζει  ελπίδα και αισιοδοξία καθώς θα διευκολύνει το έργο της εκπαιδευτικής  μας διαδικασίας εκσυγχρονίζοντας, ταυτόχρονα, τη διαδικασία της  μάθησης στο σχολείο μας.
Το αντάλλαγμα της προσφοράς σας είναι οι θερμότατες ευχαριστίες που  σας απευθύνουμε.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά…

Προηγούμενο άρθρο Δράση με την Τροχαία στο Δημοτικό Σχολείο Γόννων
Επόμενο άρθρο Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα UrbactIV “Sustainable Urban Mobility Plans-PUMA”