Ειδήσεις

Μήνυμα Σάκη Παιδή για τη διπλή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων


Η 21η Νοεμβρίου μια σημαντική ημέρα   για την Ορθοδοξία τις Ένοπλες δυνάμεις  και τον Ελληνισμο.  Τιμούμε τη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την ημέρα εορτασμού των Ενόπλων μας Δυνάμεων της Ελλάδας μας .

Η Θεομήτωρ  Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, είναι η προστάτιδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Τούτη την ημέρα, με αφορμή τα Εισόδια της Θεοτόκου, ο Ελληνισμός τιμά τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, που διαχρονικά υπερασπίζονται  την ελευθερίας , την ασφάλεια ,  και της ανεξαρτησία της Ελλάδας  μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν γράψει λαμπρές σελίδες δόξας και αξίζουν τον σεβασμό, την ευγνωμοσύνη και την αγάπης μας. Η χώρα μας, σ’ αυτή την διπλά χαρμόσυνη εορτή, καταθέτει τη δέουσα τιμή και αναγνώριση στους αμέτρητους ήρωες που δόξασαν και πότισαν με το αίμα τους τη μακραίωνη ιστορία της Ρωμιοσύνης.

Χρόνια πολλά στα στελέχη και τα στρατευμένα νιάτα που επαγρυπνούν για το υψηλό επίπεδο του αξιόμαχου των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και την ασφάλεια της χώρας μας.

Προηγούμενο άρθρο Το Καπλάνι της Βιτρίνας, η παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου
Επόμενο άρθρο Δράση με την Τροχαία στο Δημοτικό Σχολείο Γόννων