Ειδήσεις

Δήλωση του Λαμπρούλη Γιώργου βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ για το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο


Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να παρευρεθώ στη σύσκεψη που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Τύρναβου για  να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τύρναβο.

Η απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος  της εθνικής   τράπεζας αποτελεί  μία σοβαρή αρνητική εξέλιξη που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα  σε βάρος των εργαζομένων, των επαγγελματοβιοτεχνών και  των αγροτών του Τύρναβου  αλλά και των ίδιων  των εργαζομένων  της τράπεζας.

Όλες οι κυβερνήσεις διαδοχικά  ανακεφαλαιοποίησαν  και στήριξαν με εκατομμύρια  ευρώ  την κερδοφορία τους, με  χρήματα που πληρώνει  ο λαός μέσω της άμεσης και έμμεσης φορολογίας  και τώρα  δεν διστάζουν δημιουργώντας τεράστια προβλήματα  στο λαό της  περιοχής μας   κλείνοντας το ένα υποκατάστημα μετά το άλλο .

Στηρίζω το δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των μαζικών φορέων του Δήμου Τυρνάβου   να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, που βλέπουν  να μπαίνει στην ζυγαριά το κόστος, όφελος η επιχειρηματική κερδοφορία και όχι οι ανάγκες του λαού  της  περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Δράση ενημέρωσης σχετικά με το Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά» από την 11η Το.Μ.Υ Φιλιππούπολης
Επόμενο άρθρο Νέο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας σε περιοχές των Τεμπών από την Περιφέρεια