Ειδήσεις

Ελευθερία Τζανακούλη: Οι Ενωμένοι Θεσσαλοί κατέθεσαν το ψηφοδέλτιό τους


Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω πως το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας «Ενωμένοι Θεσσαλοί» έχει κατατεθεί. Εισερχόμαστε στη μεγάλη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών του Οκτωβρίου ισχυροί και αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε στην πολυπόθητη αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια μας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στηριζόμενοι στη βάση της κοινωνίας και συνδυάζοντας τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας με το ήθος, την εντιμότητα, τη διάθεση για προσφορά και την κοινή λογική, καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ, παρά τα όποια εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας, να καταρτίσουμε έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, αποτελούμενο από ανθρώπους διαφόρων επαγγελματικών κλάδων και όλων των ιδεολογικοπολιτικών αφετηριών.

Ο παρονομαστής είναι κοινός για όλους μας, το πώς θα δούμε τον τόπο μας να προοδεύει και να καλύπτει το χαμένος έδαφος.

Βασικές μας επιδιώξεις είναι να προσδώσουμε βαρύτητα στους τομείς της υγείας, της τεχνολογίας, της γεωργοκτηνοτροφίας και του πολιτισμού, με απώτερο στόχο την μετεξέλιξη της Θεσσαλίας σε τόπο προορισμού και σε κόμβο εξαγωγής των εξαίρετων σε ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων μας.

Την προσπάθεια μας πλαισιώνουν και αρκετοί εξειδικευμένοι επιστήμονες οι οποίοι επανήλθαν στη Θεσσαλία για να συνδράμουν αποφασιστικά στην επίτευξη των ανωτέρων στόχων μας. Με ειδίκευση στη ρομποτική, την τεχνητή νοημοσύνη, την πληροφορική καθώς και σε άλλους νευραλγικούς τομείς θα εργαστούν μεθοδικά για να λυθούν προβλήματα που χρονίζουν ώστε να βγει ο τόπος μας από το περιθώριο στο οποίο αισθανόμαστε πως βρίσκεται.

Ο συνδυασμός μας, αποτελείται συνολικά από 53 υποψηφίους στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς. Είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, ο καθένας στον τομέα του, με αναφορά στις τοπικές κοινωνίες και ευρεία αποδοχή. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να τους γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την καμπάνια μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ευχηθώ υγεία και δύναμη τόσο στα μέλη της δικής μας παράταξης αλλά και στους άλλους επικεφαλής παρατάξεων και τους υποψηφίους.

Με πίστη στο Θεό και αγάπη προς το συνάνθρωπο μας προχωράμε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο 12 συλλήψεις για ναρκωτικά κατά το τελευταίο πενθήμερο στη Θεσσαλία