Ειδήσεις

Κι από Αύγουστο… Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα


Η έγκαιρη προετοιμασία και προεργασία για τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα συνεχίζεται και φέτος. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου δημοσιεύει την πρώτη της πρόσκληση σε επαγγελματίες, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία και συμμετοχή στο θεματικό πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών 2023-24». Χρειάζεται απλώς η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην ιστοσελίδα: www.milosxotikon.gr

Σε λιγότερο από 4 μήνες, για 12η χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και θα υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 24 Νοεμβρίου 2023 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Καταληκτική ημερομηνία  εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 8η Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφέρομενοι/ες μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα www.milosxotikon.grή να τηλεφωνήσουν στον αριθμό 24310 73888.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Ο Χρήστος Καπετάνος στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Beach Volley Regionas της ΕΣΠΕΚΕΛ