Ειδήσεις

Ο Χρήστος Καπετάνος στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας., κ. Χρήστο Καπετάνο για την επίσκεψή του στη Βιομηχανική Περιοχή και κυρίως για την προθυμία του να ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις και να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τους στόχους των επιχειρηματιών. Η συνάντηση έλαβε χώρα στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας καικατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αδήριτη ανάγκη των εγκατεστημένων επιχειρήσεων να επιλύσουν άμεσα το Ενεργειακό ζήτημα που απειλεί τη βιωσιμότητα τους. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο βουλευτής κ. Χρήστος Καπετάνος και οι συνεργάτες του κύριοι Κωνσταντίνος Βλαχούλης και Ευάγγελος Κόρδας, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γκάγκος (HellasStones), ο Γενικός Γραμματέας κ. Αλκιβιάδης Ζιακας (ΛΑ.Β.Υ.Σ Α.Β.Ε.Ε), ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος (ΑΒΓΟ ΑΒΕΕ) και το μέλος κ. Αλέξανδρός Ζιάκας (ΑΛ.ΖΙΑΚΑΣ – ΕΛ.ΖΙΑΚΑ).

Εκ μέρους των εργαζομένων, των στελεχών και των επιχειρηματιών της Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο πολιτικό του έργο.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Γκάγκος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας

Προηγούμενο άρθρο Τους πρώτους συμβούλους του συνδυασμού "Αγιά -Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον" παρουσιάζει υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης
Επόμενο άρθρο Κι από Αύγουστο… Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα