Ειδήσεις

Έμπειροι αλλά και νέοι στην αυτοδιοίκηση από τον Παραπόταμο στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη


Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» του Δημάρχου Γιώργου Μανώλη επισημαίνονται: «Έχουμε την χαρά ν’ ανακοινώσουμε σήμερα την υποψηφιότητα  ανθρώπων που  τα τελευταία χρόνια ασχολούνται από θέση ευθύνης με τα κοινά, αλλά και νέους με μεράκι και διάθεση προσφοράς, που συμπορεύονται με την παράταξη μας.

Πρόκειται για τον σημερινό εκλεγμένο ανεξάρτητο πρόεδρο της Κοινότητας Παραποτάμου, Γιώργο Γκουγκουλιά, εργαζόμενο στον τομέα της Υγείας και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ. Τον πρώην πρώτο Πρόεδρο της Κοινότητας Παραποτάμου, στον νεοσύστατο δήμο Τεμπών, Γιώργο Μπάνο, αγρότη και έμπειρο αυτοδιοικητικό και την Αρότσιου Άννα, πτυχιούχο του τμήματος Λογιστής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, νέα με όρεξη για προσφορά.

Το πλέον σημαντικό είναι πως και οι τρεις αγαπούν τον τόπο τους, τον Παραπόταμο και θα βοηθήσουν σημαντικά, ώστε να συνεχίσουμε μαζί το έργο μας, προς όφελος των κατοίκων. Ο αγώνας μας, για την βελτίωση των συνθηκών στις κοινότητες είναι προτεραιότητά μας, την οποία υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο έντονα στην επόμενη θητεία μας».

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα”.

Προηγούμενο άρθρο Εργασίες συντήρησης και ανάδειξης στην ακρόπολη Φαρσάλων
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ο λαϊκισμός ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη δημοκρατία μας