Ειδήσεις

Στα Αμπελάκια και Γόννοι ο Κώστας Κολλάτος


Πλήθος πιστών παραβρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στα ιστορικά Αμπελάκια για να εορτάσουν τον άγιο .
Καθώς και Πανηγυρικός εσπερινός πραγματοποιήθηκε και στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Τοπική Κοινότητα Γόννων όπου  στην συνέχεια οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού με το χορευτικό του Συλλόγου Γόννων να  χορεύει  παραδοσιακούς χορούς  με την καθοδήγηση της δασκάλας χορού κα Βασιλική Κουκουθάκη.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος  κ.Κώστας Κολλάτος:
Συγχαρητήρια στο Μορφωτικό Σύλλογο- Λαογραφικό Μουσείο Γόννων που δίνουν προστιθέμενη αξία στον τόπο μας .
Μας έχουν συνηθίσει και μας εκπλήσσουν ευχάριστα διοργανώνουν εκδηλώσεις δραστηριότητες καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου,εκδηλώσεις που αναδεικνύουν  την πολιτιστική μας κληρονομιά την ιστορική και κοινωνική κληρονομιά ,αναδεικνύουν  τον πολιτισμό κινητοποιούν τους δημότες κινητοποιούν τους φορείς και το κυριότερο είναι αυτό το οποίο έχουμε ανάγκη σήμερα τον εθελοντισμό την συμμετοχή την αλληλέγγυη και την συνεργασία ,εύχομαι να είστε όλοι υγιής να περάσετε όμορφα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .
Ο  κ. Κολλάτος συνοδεύονταν από τους δημοτικούς συμβούλους  κ. Κώστα Τσεργά ,Ιωάννη Κοντογιάννη,Χρήστο Τσούγια ,Ιωάννη Αργυρίου ,τον τοπικό σύμβουλο Κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρη Μιχαλάκη και Θωμά Αργυρίου Συκουρίου, τον πρώην αντιδήμαρχο κ.Κώστα Μταφούλη τον πρώην πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου κ.Δημήτρη Ζαϊρε και τον πρώην πρόεδρο του κοινωνικού παντοπωλείου   κ.Λάμπρο Ζάρρα,καθώς και στελεχών την παράταξης .
Προηγούμενο άρθρο «Λαϊκή Συσπείρωση» για να δυναμώσουν παντού τα στηρίγματα του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική
Επόμενο άρθρο Σύγχρονη πίστα motocross και αυτοκινήτων 4χ4 αποκτά η Μεσοράχη