Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν ακόμη 61 περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων


Σε συνέχεια του από 21-06-2023 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής καλωδίων και μεταλλικών τμημάτων πηνίου με χαλκό που αφαιρέθηκαν από αγροτεμάχιο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, δράστες της οποίας τυγχάνουν δύο ημεδαποί και άγνωστος συνεργός τους, ανακοινώνεται ότι από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν ακόμη -61- περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2023 έως 19-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και σε αγροτικές περιοχές αυτής, οι δράστες, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης και χρησιμοποιώντας τα διαρρηκτικά εργαλεία και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τα οποία είχαν κατασχεθεί, προέβησαν στην κλοπή συνολικά από -59- μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και -71- μέτρων καλωδίων, συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου -210.000- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τομεακή Επιτροπή Λάρισας ΚΚΕ : Να δοθούν σαφείς απαντήσεις και να αποδοθούν οι ευθύνες για το θάνατο του 20 χρονου Σύριου
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Σύγκλιση με τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους παντού