Ειδήσεις

Μάξιμος: Με ταπεινότητα και συνέπεια θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το σημερινό θριαμβευτικό αποτέλεσμα για την Νέα Δημοκρατία είναι η επαναβεβαίωση της καθαρής εντολής των πολιτών για πολιτική σταθερότητα και συνέχιση του έργου που θεμελιώθηκε κατά την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κοινοβουλευτική αυτοδυναμία δίνει πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς οι σημαντικές μεταρρυθμίσεις και οι βαθιές τομές που έχει ανάγκη η χώρα. Από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα, όπου με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός, με ταπεινότητα και στοχοπροσήλωση, θα εργαστούμε με συνέπεια να κάνουμε πράξη αυτά που δεσμευτήκαμε με ειλικρίνεια στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Για μια ισχυρή Ελλάδα, με ανάπτυξη και ευημερία για όλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον λαό της Λάρισας για την εκ νέου υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, όπως και την 21η Μαΐου. Δεσμεύομαι ότι όπως έπραξα σε όλη την κοινοβουλευτική μου διαδρομή θα συνεχίσω να εκπροσωπώ με την ίδια συνέπεια τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών της Λάρισας».

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση στο Δήμο Κιλελέρ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ σχετικά με την καταπολέμηση των κατσαρίδων