Ειδήσεις

Σάκης Παϊδής από Ελασσόνα: Την Κυριακή 25 Ιουνίου η μόνη αξιόπιστη επιλογή είναι η Νέα Δημοκρατία


Στην Ελασσόνα ο Σάκης Παιδής στα πλαίσια της επίσκεψης του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη της Ελασσόνας με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών στελεχών της ΔΕΕΠ Λάρισας και της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας και πολλών υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας.

Την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποίησε στο ακέραιο όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και ταυτίστηκε με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων, αυξήσεις συντάξεων και κατώτατου μισθού , στήριξη ευάλωτων ομάδων, πολιτικές που θα συνεχιστούν καθώς μαζί με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και την προσέλκυση επενδύσεων, στηρίζουν τον ευρύτερο στόχο της ανάπτυξης και της ισχυρής Ελλάδας.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου η μόνη αξιόπιστη επιλογή είναι η ισχυρή και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επιλογή αυτή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση των

ουσιαστικών προγραμματικών μας δεσμεύσεων, για μία Ελλάδα περισσότερο Παραγωγική, Κοινωνική, Πράσινη, Ψηφιακή, Δίκαιη, Σύγχρονη και κυρίως Ισχυρή.

Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα

Προηγούμενο άρθρο Στο δέκατο πέμπτο Barra Party στο Συκούριο ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών