Ειδήσεις

Στο δέκατο πέμπτο Barra Party στο Συκούριο ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης


_autotone

Μία  ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση που έχει καταστεί επιτυχημένος θεσμός, το «15ο Barra Party», είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουνίου στην Μπάρα του Συκουρίου, στους πρόποδες του Κισσάβου. Οι αγαπημένες καλλιτέχνιδες, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη, παρουσίασαν αγαπημένα τραγούδια, ξεσήκωσαν τον κόσμο και ανταμείφθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Το Βarra Party διοργανώνεται  στη μπάρα που βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από τα τελευταία σπίτια του Συκουρίου στη θέση “Μύλοι – Κληματαριά”.

Ο Δήμος Τεμπών και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του στηρίζουν την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, που πραγματοποιείται  σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Φίλων του Μπάρα Πάρτυ».

Παρών στην συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Καπετάνος,  οι αντιδήμαρχοι κ. Ζήσης Γκανάτσιος, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Κώστας Ζαρδούκας, Χρήστος Κρικώνης και Γιώργος Ντόντος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Κακαγιάννης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.

Ο Δήμαρχος στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τις καλλιτέχνιδες, τις ευχαρίστησε για την επιλογή τους να εμφανιστούν στην πανέμορφη αυτή περιοχή του δήμου Τεμπών. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία χιλιάδων θεατών να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Συνδιοργανωτής της συναυλίας ήταν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τεμπών.

Σε δήλωσή του για τη φετινή διοργάνωση, ο Τεμπών κ. Μανώλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε για άλλη μία χρονιά δυναμικά, και προχωρήσαμε στη διοργάνωση του «Μπάρα Πάρτυ». Παρόλες τις δυσκολίες των καιρών, δεν σταματάμε τις πολιτιστικές δράσεις. Αντίθετα, τις ανανεώνουμε, τις εμπλουτίζουμε και τις αναβαθμίζουμε. Το πάρτυ στη μπάρα του Συκουρίου, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός. Οι εκδηλώσεις στηρίζονται κατά βάση στους κατά τόπους συλλόγους και στον εθελοντισμό των ανθρώπων της περιοχής, και συγχαίρουμε όλους – εθελοντές και χορηγούς – που στηρίζουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι οποίες προβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα κάθε περιοχής προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία. Ως Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό μας και τους κατά τόπους συλλόγους στηρίζουμε ποιοτικές πολιτιστικές δράσεις και καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις οικογενειακά και να περάσει όμορφα».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Αυτόνομα Συστήματα και Ρομποτική
Επόμενο άρθρο Σάκης Παϊδής από Ελασσόνα: Την Κυριακή 25 Ιουνίου η μόνη αξιόπιστη επιλογή είναι η Νέα Δημοκρατία