Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στο Φεστιβάλ Νεολαίας: Στηρίζουμε τις νέες και τους νέους για να δημιουργούν


«Στηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, τους νέους ανθρώπους της πόλης και του νομού μας. Με ενεργές πολιτικές που ενισχύουν τη νέα γενιά. Με αυξήσεις μισθών, με ειδικά προγράμματα για τη στέγασή τους, για να ζουν και να δημιουργούν, να κάνουν πράξη τις ιδέες και τις επιλογές τους. Να μένουν στον τόπο τους και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η κ. Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από την πρόεδρο, Φωτεινή Μυσιρλή και τον αντιπρόεδρο -στενό συνεργάτη της Λαρισαίας πολιτικού σε θέματα νεολαίας, Παύλο Χατιλάρη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δ.Λαρισαίων επισκέφθηκε τα περίπτερα του Φεστιβάλ Νεολαίας, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να συζητήσει με τις νέες και τους νέους της πόλης. Η υποψήφια βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς, αλλά και το τι ζητούν, τι προσδοκούν οι ίδιοι οι νέοι από την κυβέρνηση, ενώ αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας για την ενδυνάμωση της νέας γενιάς.

«Τα νέα παιδιά του σήμερα είναι μια γενιά με υψηλά προσόντα, με ανάλογα υψηλούς στόχους και προσδοκίες. Με την κυβέρνηση της ΝΔ, η ανεργία έχει μειωθεί αισθητά, έχουν γίνει αυξήσεις στους μισθούς. Έχουν έρθει στη χώρα επενδύσεις από παγκόσμιες εταιρίες, που δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες, με καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.Εφαρμόζονται ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, που βοηθούν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα σπίτι.

Και συνεχίζουμε, κάνοντας ακόμη περισσότερα για τη νέα γενιά. Για να υποστηρίξουμε τους νέους που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση.Να μείνουν στον τόπο μας και ανανεώσουν δημογραφικά την ύπαιθρό μας, να δώσουν ζωή στην αγροτική μας οικονομία. Να φτιάξουν τη ζωή και τις οικογένειές τους, μέσα σε μια κοινωνία αξιοκρατική, δίκαιη, συμπεριληπτική, σε ένα περιβάλλον με σταθερότητα, ασφάλεια και ευημερία για όλους.

Οι πολίτες -ειδικά οι νέοι- εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αξιολόγησαν τη δουλειά που έχει προηγηθεί, έχουν πειστεί για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Μένει να επιβεβαιωθεί, με τον πιο καθοριστικό τρόπο, αυτή η επιλογή, στις 25 Ιουνίου. Διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας και για τη νέα γενιά. Μπορούμε», καταλήγει η κ.Καραλαριώτου.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Εφικτή και τέταρτη έδρα ΝΔ στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη μελών του Δ.Σ του Γ.Ν. Λάρισας στο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου