Ειδήσεις

Γιώργος Λαμπρούλης: Οι συστάσεις – κόλαφος της Κομισιόν επιβεβαιώνουν την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ


Οι συστάσεις – κόλαφος της Κομισιόν είναι η επιβεβαίωση της θέσης του ΚΚΕ για το νέο αντιλαϊκό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, σημείωσε ο Γιώργος Λαμπρούλης, εκλεγμένος βουλευτής Λάρισας του Κόμματος, μιλώντας στο απόγευμα της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1 Πειραιά».

Υπογράμμισε ότι οι συστάσεις της ΕΕ είναι ευαγγέλιο για την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και ακόμη και αν δοθούν κάποιες αυξήσεις, όταν αυτές δοθούν θα είναι ψίχουλα σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων, την ώρα που έρχονται νέα αντεργατικά μέτρα, ένταση της εκμετάλλευσης, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, επιτάχυνση των πλειστηριασμών, ένταση της επιχειρηματικής λειτουργίας των δημόσιων μονάδων υγείας.

Τόνισε ότι ρο βήμα που έγινε προς το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές, πρέπει να διευρυνθεί και αυτό θα γίνει αν ο λαός πάει στην κάλπη με κριτήριο τις πραγματικές του ανάγκες του, με την εμπειρία των τελευταίων χρόνων και απέναντι στην ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ καλεί τον λαό να τους γυρίσει την πλάτη και να στηρίξει το ΚΚΕ, γιατί ένα ακόμη πιο ισχυρό Κομμουνιστικό Κόμμα θα είναι κέρδος για τον λαό.

 

Προηγούμενο άρθρο 2η Συνάντηση Χορωδιών: Αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στην Ελάτεια του δήμου Τεμπών