Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι πρώτες συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων ΚΚΕ


Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι πρώτες συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων  Της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας  με την απόφαση της Κ.Ε του ΚΚΕ. Στη σύσκεψη της ΚΟΒ  των ΕΒΕ μίλησε  ο Περικλής Καζαντζίδης Υποψήφιος βουλευτής. Στη σύσκεψη της ΚΟΒ Άγιου Αθανάσιου- Ιπποκράτη- Αμπελοκήπων μίλησε η Μαρία Μπαρμπούτη και στη  σύσκεψη που οργάνωσε η  κομματική οργάνωση της Γιάννουλης του ΚΚΕ ο Θανάσης  Αθανασιάδης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Ν. Λάρισας  .

 Ο Θανάσης  Αθανασιάδης παρουσίασε  την απόφαση της Κ.Ε του ΚΚΕ. Στο τέλος της παρουσίασης ακλούθησε συζήτηση σε κλίμα μαχητικής συστράτευσης και ενθουσιασμού για την αύξηση του πανελλαδικού ποσοστού του κόμματος κατά δυο μονάδες και χιλιάδες ψήφους, αλλά και αυτό της Γιάννουλης που έφτασε  το 10%, με την  βεβαίωση  όλων  ότι θα αξιοποιηθεί κάθε μέρα κάθε ώρα όχι μόνο να κρατηθεί αυτή η αύξηση  του ποσοστού αλλά να ανέβει όσο ποιο ψηλά γίνεται.    

Αναλύοντας την ανακοίνωση της ΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα ,υπογράμμισε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις του κόμματος συναντάνε την πλατιά συμφωνία χιλιάδων εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων,  την ανανέωση της συστράτευσης τους με το ΚΚΕ για να δοθεί  με επιτυχία η νέα μάχη  για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Τόνισε ότι «είμαστε πιο έτοιμοι, πιο έμπειροι άρα μπορούμε να δώσουμε τη μάχη με επιτυχία. Το θετικό για το Κόμμα αποτέλεσμα της Κυριακής, μέσα στον αρνητικό συσχετισμό και τη συντηρητικοποίηση που παραμένουν, η μόνη μαχητική αντιπολίτευση από τη σκοπιά της υπεράσπισης των εργατικών λαϊκών συμφερόντων είναι μόνο το ΚΚΕ.

Τις τέσσερες  βδομάδες που απομένουν έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε. Όσοι ψήφισαν το Κόμμα πρέπει να το ξανακάνουν, μπαίνοντας τώρα στη μάχη να εξηγήσουν και σε άλλους ότι αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος για εργαζόμενους τους επαγγελματοβιοτέχνες τον λαό και τη νεολαία.

Όσοι τελικά έκαναν άλλες επιλογές έχουν τώρα περισσότερους λόγους να επιλέξουν ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που αποδεδειγμένα και θέλει και μπορεί να υψώσει εμπόδια στην επόμενη από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, εγγύηση ότι θα παλέψει για όσα μας αξίζουν. Όσοι για διάφορους λόγους απείχαν ή σκόρπισαν ανέξοδα την ψήφο τους, τώρα είδαν ότι αυτή τους η στάση βολεύει το σύστημα και την κυβέρνηση, δεν ενόχλησε κανέναν τους.

Είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και θέληση να πάμε το Κόμμα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας ακόμα πιο ψηλά. Καμία ψήφος χαμένη. Οι νέες εκλογές γίνονται με πιο άδικο εκλογικό νόμο και έτσι, για να κρατήσει ο λαός τους αγωνιστές κομμουνιστές βουλευτές της 21ης του Μάη, πρέπει να ανεβάσει τις ψήφους και το ποσοστό του ΚΚΕ. Κάναμε το βήμα, πάμε για το άλμα».

Κάλεσε του παρευρισκόμενους με σχέδιο  άνθρωπο τον άνθρωπο  για να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερους από ό,τι στις προηγούμενες εκλογές, και  φαίνεται ότι μπορούμε να φτάσουμε και να πείσουμε περισσότερους να ρίξουν στην κάλπη στις 25 Ιούνη  το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Λάρισα 29/5/2023

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση με θέμα την επιθετικότητα συνδιοργάνωσαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ και το Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Το Συλλογικό Σήμα Tyrnavos Wines & Spirits επέδωσε η Διοίκηση της Ένωσης Οινοποιών και Αποσταγματοποιών Τυρνάβου στον Περιφερειάρχη